Susu AL-Ain : Susu Kambing Tanpa Lactose



#ANAK_ALAH_LACTOSE?

Jika anak anda:

💜minum susu jer muntah 💜minum Susu jer cirit 💜minum susu tak habis takde selera 💜minum susu je naik ruam 💜minum susu jer sembelit 💜minum susu banyak tp tak naik berat Aishhh payah betul nak cari yg Serasi 😫😫😫 Anda patut cuba Al-Ain 📌 Kenapa Susu kambing Al-Ain #Formula_Premium yg mudah serasi dengan anak? ✅kerana kita tak pakai lactose. ✅Kita tak pakai krimer ✅Kita letak DHA + ARA yg tinggi utk perkembangan minda ✅Kita letak lutein utk protect mata ✅Kita letak probiotik utk tingkatkan antibodi.
Info menarik💕
LUTEIN adalah salah satu karotenoid, pigmen kuning dan oren yang ditemui dalam banyak buah-buahan dan sayur-sayuran termasuk lobak, jagung, ubi jalar, labu, tomato dan sayur-sayuran hijau.

Anak takde sembelit, berat pun okayy tapi suka sangat tengok tab, tengok phone lama-lama. Baby 6 bulan dah bagi tengok tab sebab yela senang mak nak buat kerja rumah kannn anak duduk diam tapiii mata anak macam mana? Nanti masuk sekolah dah pakai cermin mata👓

Jommm kami bantu mak2 yg ada anak alah lactose dan pada masa yg sama menjaga mata si manja dari kecil .
We love, we care😘